بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Tangan yang menulis ini juga akan lebur satu hari nanti, ku mohon agar segala yang tidak elok itu dihapuskan. Seandainya tangan yang menulis ini akan membawa kamu ke neraka, maka tinggalkanlah~

.:contacts:.

Tumblr: Insomnia

Post 10

Salam peringatan dari ana untuk diri dan antum semua. Artikel yang ana dapat dari email seorang sahabiah.


"Kasut crocs yang menjadi trend di Malaysia kini
kerana ianya mudah dipakai dan selesa.
Di mana-mana orang menjual kasut crocs ni,
di pasaraya, di pasar malam malah di tepi-tepi jalan.
Ada jer canopy segera dipasang untuk menjual
kasut crocs.


Kalau dah di pasar malam tu terang-teranglah ia

adalah kasut crocs tiruan. Berhati-hati membeli kasut crocs

tiruan ini kerana saya mendapat email berkenaan

lambang crocs tiruan ini yang ada iras-iras kalimah Allah.

Mungkin orang kata saya ni terlalu sensitif, takpelah bab-bab

agama ni kita memang perlu sensitif terutama ianya akan dijadikan

alas kaki.


Ini adalah logo crocs yang ori..



Ini pula logo crocs yang dimaksudkan

kasut crocs



FROM : http://www.tranungkite.net/v10/modules.php?name=News&file=article&sid=5220

4 comments:

taniameow said...

Menjadi seorang Muslim bermaksud kita perlu menjadi teramat sgt sensitif!
kan2?? :D

Thanks for the info!
Hee :)

Zuhelsyaheedah said...

yup, menjadi seorg muslim, wajib utk kita mnjadi seorg snsitif ttg islam dan aqidah kta! wlcm ^_~

syahidah nafisah said...

salam zuhur elsyaheedah.. ana nak minta izin utk copy, artical ni.. utk dakwah.. shbt2 ana yg lain.. mohon perkongsian..jazakillah atas sumber yg enti dpat.. salam ukhwah..

Zuhelsyaheedah said...

w'salam.. tafaddhal ya ukh..
i.Allah, salam ukhuwah jg :)